Een matras van 160 x 220 van Perfecthomeshop: drie soorten

matras 160 x 220 van Perfecthomeshop

Wanneer je hebt besloten welke maat je nodig hebt, dan moet je nog de voering van het matras kiezen. Het matras van 160 x 220 van Perfecthomeshop komt bijvoorbeeld in verschillende soorten:

  • koudschuim
  • traagschuim
  • pocketvering
  • binnenvering
  • latex

De kans is groot dat je nu termen voorbij ziet komen waarvan je niet eens wist dat ze bij matrassen hoorden. Het is goed om je matras uit te zoeken op basis van smaak maar je moet ook bewust zijn van hoe de binnenkant van een matras invloed heeft op je lichaam.

matras 160 x 220 van Perfecthomeshop

Een goed matras

Hard of zacht? Sommige mensen zijn dol op een keihard matras terwijl anderen helemaal weg willen zakken. Een hard matras is echter doorgaans gezonder en beter voor je lichaam. Maar er zijn natuurlijk gradaties. De schuimmatrassen zijn vaak relatief zacht maar dat is met name in verhouding tot de andere matrassen. Wat voor lattenbodem je eronder hebt is van groot belang bij dit soort matras want het is dunner dan de andere versies. Het is echter vaak ook goedkoper en gemakkelijker te vervoeren.

Pocketvering

Een pocketveer is een metalen springveer in een pocket die in het matras zit. Dat zakje is gemaakt van een ongeweven materiaal. In een pocketveermatras zitten talloze pocketveren naast elkaar verwerkt. Pocketvering matrassen zijn over het algemeen stevige matrassen voor mensen die het snel warm hebben en geen gewrichtsklachten hebben. Als je dus klachten hebt, kun je beter voor een andere variant gaan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *