Fred Perry polo’s – Niet alleen voor tijdens het sporten, maar voor elk moment van de dag

De Fred Perry polo is een prachtige basic item dat te dragen is op verschillende manieren en naar uiteenlopende gelegenheden. De gelijknamige, bekende Engelse tennisspeler heeft dan ook succesvol een modemerk gecreëerd dat sportieve kleding en trendy mode met elkaar combineert. Zo is de Fred Perry polo net zo goed te dragen tijdens een tennisduel, als tijdens een dagje in de stad. Daarnaast zijn de items goed te combineren, hebben ze een stijlvolle uitstraling en zijn ze van een hoogwaardige kwaliteit.

Kenmerken van de Fred Perry polo

De polo van Fred Perry wordt verworven uit katoen van een bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Deze stof heeft verschillende fijne eigenschappen. Zo heeft katoen ademende eigenschappen, absorbeert het vocht eenvoudig, is het zacht en comfortabel en makkelijk te onderhouden. Het maakt dat de Fred Perry polo heerlijk zit en lang mee gaat. Qua uitstraling zijn de poloshirts van dit label bijzonder stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in een breed kleurenspectrum variërend van primaire kleuren tot modetinten passend bij ieder seizoen. Verder beschikt de Fred Perry polo over een elegant en strak dessin en over een sublieme afwerking met bijzonder veel oog voor detail.

De Fred Perry poloshirts stylen en combineren

Zowel tijdens sportieve activiteiten als tijdens alledaagse aangelegenheden, zijn de poloshirts van dit label uitstekend te dragen. Zo kunt u dezelfde polo die u tijdens het golfen draagt, combineren met een stijlvolle chino en een colbertje voor een klassieke, trendy look. Ook boven een jeans en stoere sneakers staat de Fred Perry polo erg goed, voor een meer casual uitstraling. Hoe u hem ook besluit te combineren en naar welke gelegenheid u hem ook wilt dragen, een Fred Perry polo kan altijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *