Hoe val je op de beurs op?

Wil je met je bedrijf potentiële klanten ontmoeten? Dan is de beurs hier een perfecte kans voor. Op een beurs kunnen duizenden mensen langskomen. Wil je dat deze duizenden bezoekers ook jouw stand in het vizier krijgen en niet straal voorbij lopen? Zorg er dan voor dat je wel opvalt. Hoe doe je dat? Volg dan deze tips op. 

Zorg dat je herkenbaar bent

Het is van belang dat je consistent blijft. Ook op de beurs. Houdt daarom je eigen stijl aan bij de aankleding van je stand, bij reclamedrukwerk en bij overige marketing. Hierbij kun je denken aan het gebruik van de juiste kleuren en logo’s die overal op zichtbaar zijn. Dit kun je  bijvoorbeeld doen met het gebruik van tafelvlaggen. Tafelvlaggen kunnen jouw stand een kleurrijke presentatie geven, waardoor bezoekers niet voorbij zullen lopen. Deze zijn bij Dekker Vlaggen verkrijgbaar via www.dekkervlaggen.nl/

Bereid je goed voor

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als je wilt dat je bezoekers jou niet voorbij lopen, dan wil je op de beurs niet ergens achterin een hoekje een plaats toegewezen krijgen. Door tijdig te beginnen met de voorbereiding, kun je ver van tevoren al een mooie standplaats uitzoeken op de beurs. Het liefst dicht bij de catering, zodat mensen die rustig aan het eten zijn jouw stand in hun gezichtsveld hebben. Dat vergroot de kans dat ze na het eten en drinken even bij jou langskomen. 

Zorg voor interactie

Het is lang niet voor iedereen uitnodigend om alleen maar praatjes te maken op een beurs. Veel mensen komen ook naar een beurs toe om de nieuwste producten die op de markt komen te zien. Zorg er daarom voor dat je op een uitnodigende manier jouw product kan demonstreren. Verkoop je bijvoorbeeld blenders? Trakteer je bezoekers dan op een heerlijke smoothie. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *