Loopbaancoaching Utrecht

Heb je moeite bij het doorhakken van knopen op het gebied van je loopbaan? Twijfel niet langer en maak gebruik van het loopbaancoaching programma in Utrecht

Een loopbaancoach probeert te ontdekken welke passende en gewenste loopbaanrichting bij je past. Loopbaancoaching is voor iedereen die werkt of wil werken. Een groot deel van je tijd breng je later rond op het werk. Daarom is het zó enorm belangrijk om de juiste keuzes te maken. Het is belangrijk dat je iets doet waar je echt gelukkig van wordt en dat er sprake is van duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie.

Duurzame inzetbaarheid kan gemakkelijk gemeten worden, maar is geen statische toestand. Dit houdt in dat de fysieke en mentale gezondheid bij ieder persoon schommelen en zo ook bij de medewerkers. Wanneer dit schommelt is de uitkomst voor de duurzame inzetbaarheid een momentopname. Ook het schommelen van de kennis, competenties en de taak die je hebt in het leven staan hierin centraal. 

Naast het aanbieden van een programma gericht op de loopbaancoaching, worden er ook andere programma’s aangeboden. Zo is er een programma waarbij je een beter inzicht krijgt in je eigen talenten, kwaliteiten en ambities. Dit eigen profiel is op te bouwen door je eigen sterktes en zwaktes in beeld te brengen om zo gemakkelijker een richting op te kunnen gaan.

Het volgen van deze programma’s gaat in sessies en zijn belangrijk om allemaal bij te wonen. Wanneer je hier energie en tijd in stopt ga je hier op langer termijn echt je voordeel uit halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *